Αναγνώστες:βοηθείστε μας να γίνουμε 20

Τρίτη

τελευταία νέα του μπλογκ μας!!!

το μπλογκ μας ήταν να διαγραφτεί αλλά τελικά δεν θα γι΄νει κάτι τετοιο απλά θα το δώσω στην αδερφή μου που σημαίνει ''ριζική αλλαγή''!!!επιπλέον θα διαγραφτούν όλοι οι managers και η αδερφή μου θα ξεκινη΄σει το μπλογκ από την αρχή!!!ΑΥΤΑΑΑΑΑ!!
τελείωσε και αυτό το θέμα!

αχ παραλίγο να το ξεχάσω ψηφίστε με για Miss Stardoll World please!!!---> <iframe src="http://www.stardoll.com/el/campaigns/miss-stardoll-world/generated-banner.php?style=2&amp;bg=3&amp;copy=3&amp;dressup=338355837&amp;id=65651556" scrolling="no" frameborder="0" border="0" width="400" height="250"></iframe>   <---

Ο ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΥΡΟΝΕΤΕ!!!


Ο διαγωνισμός τελικά ακυρώνετε γιατί δεν έχομε συμμέτοχες ούτε ψήφος και επειδή το blog κινδυνεύει να καταστραφεί και γιαυτό το λόγο μπορεί να μην είμαι πια writter γιατί εσείς οι αναγνώστες δεν μας δίνετε σημασία ενώ σας κάνομε και διαγωνισμούς και ότι άλλο θελήσει η καρδία μας για να σας κρατήσουμε στο blog μας άλλα εσείς δεν μας σέβεστε και γιαυτό από ότι φαίνεται δεν θέλετε να κάνουμε διαγωνισμό τότε τέλειωσε δεν θα υπαρχει διαγωνισμός γιατί το θέλετε εσείς Και τελικά εγώ και η agrio_30fylo είμαστε ηλίθιες που κάναμε διαγωνισμό για εσάς άλλα τέλος πάντων Να ξέρετε ομοσ πος διαγωνισμό δεν ξανακάνω εγώ katerinakib!!!

Δευτέρα

Έχουμε και λέμε...

Επειδή ανταπόκριση δεν βλέπω νομίζω πώς ήρθε η ώρα να κάνω μία πρόταση!!Ή θα υπάρξει ανταπόκριση από τους αναγνώστες ώστε να σχολιάζουν, ή πολύ απλά το blog θα διαγραφτei!!!Εγώ που δημιούργησα το blog,δεν περίμενα να πω ότι θα το διαγράψω!!Όμως επειδή φτασαμε στο σημείο να μην απαντάνε και στα σχόλια οι αναγνώστες τι να πω!!!Αυτά για σήμερα από μένα ελπίζω όλα να κυλήσουν θετικά!!!

με λύπη,
agrio_30fyllo


Παρασκευή

Αγαπητοί αναγνώστες,
το καλοκαίρι μου είναι πολύ δύσκολο να γράφω για αύτο δεν θα γράφω καθόλου...Συγνώμη!

φιλάκια πολλά!!Το JOANNAKI σας με πλ πλ αγάπη!!

Πέμπτη

Γύρισα με εκπλήξεις


Γύρισα σε εσάs ας αγαπημένοι αναγνώστες και θα αρχίσω με έναν διαγωνισμούλη λοιπόν τι λέτε;
Βεβαία κανονίσαμε με τιν agrio_30fyllo για να γίνει διαγωνισμός και φυσικά τα αναλαμβάνω όλα εγώ.
Ο διαγωνισμός τι να περιλαμβάνει από αυτά; 1.μακιγιάζ 2.σινολάκια με hot buys 3.διακοσμήσει σουίτας 4.δεν μου έρχεται άλλη ιδέα αν θέλετε προτείνετε μου κάτι στα σχολειά παρακαλώ

ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα του διαγωνισμού περιμένω σχόλια και συμμέτοχες αν μου προτείνετε κάτι!
φιλάκια πολλά ι αγαπημένη σας katerinakib!!!!
(προειδοποίησή στο chat εχο αλα3ει ονομα γιατι καπια προβλιματα παρουσιαστικαν γιαφτο μιν μπερδεφτειτε στο chat: katerinakib11)

Τετάρτη

είναι καιρός για μερικές πρόσθετες αλλαγές!!!σήμερα καθώς συζητούσα με την κατερίνα μου ήρθε μία ιδέα!!ανάλογα με τους αναγνώστες θα κάνω ένα πίνακα που όσοι περισσότεροι αναγνώστες έρχονται τόσο το μπλογκ θα αλλάζει!!και περιμένω σχόλια για το εάν θέλετε να γίνει διαγωνισμός!!!

φιλάκια!!

Τρίτη

Αυτο το make up μου θυμιζει μια νεραιδουλα που ειχα οταν ειμουν μικρη για αυτο το ονομασα "The red fairy"Ειναι ενα απλο και φλογερο make up!!Ελπιζω να σας αρεσει!!!!!!!!!

φιλακια γλυκα,το joannaki σας!

Παρασκευή

ss κουκλα !!!!!!!






Γεια σας !!!! Εχει βγει μια νεα superstar κουκλα !!!!


                         Ας παμε να την δουμε !!! :


Οφηλία Lucy Lovibond (γεννήθηκε 19 Φεβρουαρίου του 1986) είναι μια Βρετανός ηθοποιός.

Οφηλία είχε ένα ρόλο στην John Lennon Boy biopic Πουθενά  καθώς και η τηλεοπτική σειρά FM. Έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία 4.3.2.1 , όπως Shannon και είχε ρόλους στις ταινίες το 2011 Λονδίνο Boulevard, Χωρίς όρους και πιγκουΐνους κ. του Popper......



        Φιλακια πολλα !!!!! Τα λεμε !!! ΡΡαφαελλα, (rafaellasilver2)!!@!♥

Τετάρτη

Ιδεα!!!!

Παιδια !! Καθισα και σκευτηκα πως δεν θα ητανε και κακο να βαζαμε και τα ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ του stardoll ! Εγω λεω να καθισουμε και να το σευτουμε ολες μιας και που ειμαστε βοηθοι της agrio_30fyllo!!!!!  Εγω κατα-προτιμηση μου δεν ειναι και κακη ΙΔΕΑ  ετσι δεν ειναι ;;;;;;




Περειμενω σχολια !!!!!! Τα λεμε !!!!!! Πολλα φιλακια Ραφαελλα (rafaellasilver2)







Νεα superstar κουκλα !!!!






Γεία σας ! Τι κάνετε ;;;;;;
 Έχει βγεί μια κανούρια κούκλα

                                Ας πάμε να την δούμε !!!:
Carla Gugino γεννήθηκε σε Sarasota, Φλώριδα, να Καρλ Gugino, ορθοδοντικό της ιταλικής καταγωγής, [1], και μητέρα των Αγγλο-ιρλανδικής καταγωγής [ που περιγράφεται ως «μποέμ». [3] Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν δύο, [4], μετά την οποία θα ταξίδευε μεταξύ πατέρα της και τον ετεροθαλή αδελφό σπίτι Καρλ νεώτερος 's σε Sarasota, και Παράδεισος της, Καλιφόρνια σπίτι, στο οποίο η μητέρα της μετακόμισε όταν ήταν τέσσερα. Έχει περιγραφεί bicoastal παιδικής ηλικίας της, λέγοντας: «Έζησα σε ένα TEPEE στη Βόρεια Καλιφόρνια και ένα φορτηγάκι στο Big Sur. Με τον πατέρα μου, ζούσα σε ένα όμορφο σπίτι με πισίνα και γήπεδο τένις και πήγε στην Ευρώπη για το καλοκαίρι . Έτσι νιώθω σαν να ζήσει δύο παιδική ηλικία. "Εργάστηκε ως εφηβικό πρότυπο μόδας, και πήρε μαθήματα υποκριτικής με πρόταση της θείας της, πρώην Ας κάνουμε μια συμφωνία spokesmodel Carol Merrill. [3] Αυτή τελικά ήρθε στον εαυτό της την υποστήριξη, και με την υποστήριξη των γονέων της, ήταν νομικά χειραφετημένη από το χρόνο ήταν 16 [1].


Αυτά  για την κανούρια μας κούκλα !!!!!

            φιλακια πολλα !!! Ραφαέλλα !!(rafaellasilver2)

Τρίτη





Iδεν ειναι ενα πολυ ομορφο make up??Σε αυτο το make up δινω ονομα!

Η the queen of ice!!!!!!!!!

ελπιζω να σας αρεσει!!

πολλα φιλακια το joannaki σας!!


Δευτέρα



Γεια σας !!!!! τι κανετε ????Ελπιζω να ειστε καλα !!!!!
Εχει βγει μια καινουρια κουκλα !!!! Βασικα ειναι αγορι !!!!!

Ας παμε να σας την δειξω (την κουκλα)!!!!!♥:Kivanç Tatlıtuğ

Kivanç Tatlıtuğ γεννήθηκε στα Αδανα στη νότια Τουρκία. Έχει τέσσερα αδέλφια. Το όνομα σημαίνει Kivanç «υπερηφάνεια» στα τουρκικά και Tatlıtuğ είναι μια βαλίτσα από τις τούρκικες λέξεις tatlı (που σημαίνει "γλυκό") και το ρυμουλκό (από την ουρά ενός αλόγου). Kivanç εστάλη Yenice CAG Ιδιωτικό Λύκειο από την οικογένειά του, όπου διέπρεψε στο μπάσκετ. Λόγω της ασθένειας του πατέρα του, Kivanç και η οικογένειά του μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη, ώστε ο πατέρας του θα μπορούσε να πάρει την κατάλληλη θεραπεία. Στην Κωνσταντινούπολη, ένωσε Φενέρμπαχτσε Ούλκερ αθλητικό σωματείο ως ερασιτέχνης παίκτης μπάσκετ. Tatlıtuğ είναι από τους προγόνους της Βοσνίας

            Πως σας φενετε ???????????????
Ραφαελλα       (rafaellasilver2 )
Πολλλλλλλλλλλλλλλααααααα Φιλακια !!!! περειμενω σχολια !!!


Σάββατο

jνα ενα πολυ απλο black make upτο οποιο εμενα με ξετρελενει!ελπιζω να σας αρεσει!!
joannaki_13star

Πέμπτη

Κοριτσια δεν ειναι ενα τελειο make up αυτο?Θελω να ξερεται πως κλτρ να μν το δοκιμασει ΚΑΜΙΑ κουκλα με ξανθα μαλλια γτλιγο πολυ αυτο το εντονο κοκκινο κραγιον τεριαζει περισσοτερο σε μελαχρινες...!!Τωρα αν θελει να το δοκιμασει οκ!!:)

θα ηθελα να πω στην agrio30_fyllo πως αν θελει να μου βρει ενα μοντελο για το make up!!!

πολλα φιλακια!!

joannaki_13star

Τετάρτη

Γεια σας και παλλοι!!!!♥♥ Ξερω ειχα καιρο να γραψω για κουκλες ss αλλα ειχα ενα προβληματακι με 

τις εικονες μου !!!! και θελω να ευχαριστισω που με βοηθισε  η valiapink13 !!!! Δεν θυμαμαι αν
ειναι ετσι το ονοματακι αλλα θα το βρειτε !!!!

Ας παμε να την δουμε :


Η αγάπη είχε μια ασταθή παιδική ηλικία και την εφηβεία, και προσπάθησε να είναι ένας μουσικός από μικρή ηλικία, κάνοντας το μεγάλο σπάσιμό της όταν ίδρυσε Hole το 1989 με τον Eric Erlandson μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες που σχηματίζουν ζώνες στην πρώιμη ενήλικη ζωή της. Τρύπα κυκλοφορήσει αρκετά επιτυχημένα άλμπουμ της δεκαετίας του 1990, κάνει το ντεμπούτο του με Pretty στο εσωτερικό (1991), ένα υπόγειο χτύπημα ροκ θόρυβο η οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ζώνη που ακολουθείται με δύο μαζικά φήμης λευκώματα, ζει μέσα από αυτό (1994) και Celebrity Skin (1998). Αγάπη επίσης έναστρο σε διάφορες ταινίες σε όλη τη δεκαετία του '90, κυρίως Οι Vs άνθρωποι. Larry Flynt (1996), για τον οποίο κέρδισε έναν χρυσό διορισμό σφαιρών.!
♥φιλακια Ραφαελλα (rafaellasilver2 )♥

spoilers!!!

Λοιπόν σήμερα είδα οτι βγήκανε spoilers και είδα και κάτι άλλο!!!επιτέλους το stardoll ξαναδίνει ευκαιρία στις  να βάλουν τα δυνατά τους να κερδίοσουν αυτή τη θέση(η εικόνα τα  λέει όλα):

επείσης έχουμε και ρούχα:




















σας αρέσουν;;;

φιλάκια πολλά,agrio_30fyllo