Αναγνώστες:βοηθείστε μας να γίνουμε 20

Πέμπτη


Εβάντζελιν Λίλι γεννήθηκε στο Fort Saskatchewan, Αλμπέρτα, Καναδάς, σε μια κατανυκτική προτεσταντική οικογένεια. Ο πατέρας της ήταν καθηγητής Οικονομικών, και η μητέρα της είναι γραμματέας σε Sandy λόφο του Δημοτικού. Lilly έχει επίσης δύο αδελφές. Νεότερος αδελφή της, Ανδρέα, έχει περιγραφεί από Εβάντζελιν ως "ο ηθοποιός στην οικογένεια." [1]

Πριν φύγετε από την πόλη του Fort Saskatchewan για Abbotsford, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς, Εβάντζελιν παρευρέθηκε εν συντομία τρία δημοτικά σχολεία, Fort Δημοτικό, Ρούντολφ Hennig και James Mowat Elementary. Lilly υπενθύμισε, «Όταν ήμουν παιδί, το οχυρό ήταν μικροσκοπικό. Θα μπορούσα να βόλτα με το ποδήλατό μου σε πέντε χρονών από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη .... Για μένα Fort Saskatchewan κρατά πολλές πραγματικά μεγάλες μνήμες. Απλώς θεωρούν λίγο ευτυχισμένη καταφύγιο. "[2] Το Abbotsford, Lilly ολοκληρωθεί στο γυμνάσιο στο WJ Mouat Γυμνάσιο, και πήγε για να σπουδάσει διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας στο Βανκούβερ.

Lilly, επίσης, χρησιμοποιήθηκε για λίγο ως ξένη ιεραπόστολος και ζούσε σε μια καλύβα χλόης στις Φιλιππίνες. Της προσφέρθηκε μόνιμη ιεραποστολικό έργο εκεί για δύο χρόνια, μια προσφορά που σχεδόν αποδεκτή, αλλά τελικά μειώθηκε λόγω των επιθυμιών των γονέων της. [3] Lilly ήταν μια αεροσυνοδός με Royal Airlines, αλλά και έκανε κάποια μοντέλα για Livelinks τηλεφωνική συνομιλία. [4 ] Μιλάει Γαλλικά πολύ καλά. [5] Έχει επίσης εργαστεί στο Green Bay Αγία Γραφή στρατόπεδο κοντά σε Kelowna και στο εστιατόριο Earls σε Abbotsford.
[Επεξεργασία] Σταδιοδρομία

Σπούδασε ενεργεί κατόπιν Yaletown Actors Lab με τον συγγραφέα, σκηνοθέτη David Palffy και ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον πράκτορα Jeff Palffy, πρώην της Ford Models, τώρα με PMG Διαχείρισης στο Βανκούβερ [6].

Lilly εμφανίστηκε στην Ημέρα της Κρίσης G4 και σε ένα uncredited ρόλο στην ταινία του 2003 Freddy εναντίον Jason ως γυμνάσιο κορίτσι που κλίνει σε ένα ντουλάπι, και κάποιες εμφανίσεις σε μερικά επεισόδια του Smallville ως ένα επιπλέον. Είχε μια guest εμφάνιση στο ABC φρίκη υπερφυσικό σειρά Βασίλειο Νοσοκομείο (2004). Εμφανίστηκε επίσης σε μία γραμμή συνομιλίας εμπορικών δεσμών. Επικοινωνήσουν προηγουμένως με τον ρόλο της Lilly ήταν στο Lost [1], έναν ρόλο
τον οποίο Palffy συνέβαλε αποφασιστικά στο να πάρει [6]

Όταν Lilly πετάχτηκε ως Kate Austen στο Lost, το κύριο μέλημά της ήταν αποκτώντας μια θεώρηση εργασίας για να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με την παραγωγή κυριολεκτικά ημέρες μακριά και καμία είδηση ​​για τη θεώρηση, χύτευση διευθυντές αναγκάστηκαν να αρχίσουν απρόθυμα την αναδιατύπωση του ρόλου της Κέιτ. Μετά από σχεδόν 20 ακροάσεις, θεώρηση εργασίας της Lilly εγκρίθηκε / καθαριστεί, αλλά έφτασε στο σύνολο με μία μέρα καθυστέρηση. [7]
Lilly στα 2008 Toronto International Film Festival

Μισθού της το 2004 για Lost ήταν $ 80.000 ανά επεισόδιο. Στα τακούνια του ρόλου της στο Lost, ψηφίστηκε ένα από τα αστέρια ξεμπλοκαρίσματος του 2004 από το Entertainment Weekly και στις 14 Δεκεμβρίου 2006, ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ηθοποιό μολύβδου-Δράμας. Οι αριθμοί δράσης του χαμένου χαρακτήρα Lilly ήταν που απελευθερώνεται κατά την περίοδο των διακοπών του 2006. Στις 11 Μαΐου 2010, Lilly ανακοίνωσε στην άποψη ότι βάζει γραπτώς και να είναι μια μητέρα ως κορυφαίες προτεραιότητες, αλλά της αρέσει που ενεργεί ως μια ημέρα εργασίας και ότι θα συνεχίσει να ενεργεί όταν αυτό είναι δυνατόν [8].


Lilly σχεδιάζει να γράψει βιβλία για παιδιά που ονομάζεται The Squickerwonkers [9].
Στις 19 Ιουνίου, 2011, ανακοινώθηκε ότι Lilly θα παίξει το ρόλο της Elf Tauriel στο επερχόμενο Πίτερ Τζάκσον δύο μέρη προσαρμογή του JRR Του Tolkien Το Hobbit, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2012 και το 2013 και στο στάδιο της παραγωγής στη Νέα Ζηλανδία.
[Επεξεργασία] Προσωπική ζωή

Lilly δήλωσε ότι «ζουν [s] σε μια φυσαλίδα», διευκρινίζοντας ότι δεν είναι εξοικειωμένοι με την λαϊκή κουλτούρα και δεν βλέπουν τηλεόραση ή τη δική μια τηλεόραση. Έχει, επίσης, είπε ότι δεν θα εμφανιζόταν σε μια nude σκηνή ή να εκτελέσετε σε σεξουαλικές σκηνές που θα θεωρούσε «χαριστικά» [1].

Στην 9η Μαΐου του 2007 το επεισόδιο του Jimmy Kimmel Live, Lilly περιγράφεται βαθιά ανάγκη της για να φύγει από την πόλη το σπίτι της μετά το γυμνάσιο την αποφοίτησή της. Έκανε πολλά ταξίδια σε αυτό το σημείο στη ζωή της, η μετακίνηση από πόλη σε πόλη περίπου κάθε έξι μήνες. Δήλωσε ότι σε κάθε πόλη πήρε σε μια persona? Για παράδειγμα, ότι θα αποφασίσει σε μια πόλη για να αναλάβει το ρόλο ενός «nerdy βιβλιοφάγος" και σε ένα άλλο, ένα ditzy "μαζορέτα» τύπος. Έχει κοροϊδευτικά δήλωσε ότι, ως εκ τούτου, ότι θα την ημερομηνία συχνά διαφορετικούς άνδρες.

Lilly έχει χρησιμοποιήσει επίσης τη θέση προσωπικοτήτων της για να συμβάλει στην προώθηση Ακριβώς Yell Fire, ένα 2006 βίντεο με σκοπό τη διδασκαλία έφηβες πώς να αμύνονται ενάντια στους βιαστές.

Τους συναδέλφους της Lost ηθοποιός Josh Holloway καλεί επίσης «τις φακίδες της», μοιράζονται το ψευδώνυμο που εμφανίζονται στην οθόνη του χαρακτήρα Sawyer της έδωσε. Ήταν επίσης γνωστός για την σειρά για να είναι ένα αγοροκόριτσο, και «ασήμαντο στόμα» [10].

Στις 20 Δεκεμβρίου 2006, το σπίτι Lilly σε Kailua, Χαβάη, καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά ενώ ήταν στο Lost που με μία από τις δύο συγκατοίκους της, και οι δύο από τους οποίους εργάζονται ως stand-ins της στην επίδειξη. Ο δεύτερος συγκάτοικος ήταν από-νησί κατά τη στιγμή της φλόγας, η οποία έγινε την τελευταία ημέρα του πυροβολισμού πριν από το σπάσιμο διακοπών της επίδειξης. [11] Η αιτία της πυρκαγιάς ήταν ένα ηλεκτρικό πρόβλημα.

Lilly κάποτε ήταν παντρεμένος με την καναδική παίκτης χόκεϋ Murray Hone. [12] Από το 2004 έως το 2009, με ημερομηνία Lilly Lost συμπρωταγωνιστή Dominic Monaghan. [13] Είχε το πρώτο της παιδί, ένα αγόρι, με το φίλο Norman Κάλι Μάιο 2011. [13 ] [14]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου